Tuotekehitys ja tuotanto

 

Autamme asiakkaitamme tuotekehityksen jokaisessa vaiheessa. Maailman suurimmilla laitevalmistajille käytössä olevat opit ovat sinunkin ulottuvillasi.

Autamme yrityksiä koko tuotekehityskaaren aikana aina tuotekehitysprossessin ja arkkitehtuurin suunnittelusta tuotteen testaamiseen ja tuotantoonviemiseen asti. Asiantuntijoidemme kahden vuosikymmenen aikana suunnittelemia ja kehittämiä elektroniikkalaitteita on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti.

Asiantuntijoilla ja asiakasrajapinnan henkilöillä on usein paras tuntuma asiakkaan tarpeista, ja tämän myötä myös laadukkaita ideoita tuotekehitykseen ja sen eteenpäinviemiseen. Työpajojen avulla autamme teitä tuomaan koko organisaation ideat mukaan tuotekehitykseen.

 
tech.jpg
 

Tuotekehitys

Tuotekehityksen strategia on strategia, joka pohjautuu uusien tuotteiden kehittämiselle tai nykyisten päivittämiselle. Tuotestrategian avulla voit rakentaa kilpailukykyisiä tuotteita nykyisille tai uusille markkinoille. Autamme sinua tekemään suunnitelman, miten tuote kannattaa tehdä ja kenen kanssa.

Kumppaninasi luomme kanssasi tuotekehityksen prosessit konseptivaiheesta aina tuotantoon asti. Etsimme myös nykyisestä tuotekehityksestäsi haastekohdat, jonka pohjalta luomme tavoitteet tuotekehityksen teknisten ratkaisujen, tuottavuuden ja laadun parantamiseksi.

Program- ja projektijohtaminen

Annamme käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen program- ja projektijohtamisesta. Hyödynnämme keinoja ja välineitä, jotka on todettu toimiviksi niin pienissä, keskisuurissa kuin suurissakin yrityksissä. Projektin suunnittelussa rakennetaan projektille aikataulut ja etapit, joiden pohjalta yrityksen tuotekehitystä johdetaan. 

Tuotantoon vieminen ja toteutus

Neuvomme yritystäsi tuotteen kehityksessä tuotantoon sopivaksi, eli tuotannolliseksi. Lisäksi etsimme yrityksellesi ja tuotteellesi sopivan valmistuskumppanin. Yrityksellämme on maailmanlaajuinen kontaktiverkosto, jonka avulla löydämme sinulla parhaan mahdollisen kumppanin laitteiden tuotantoon. 

 

 

HERÄSIKÖ MIELENKIINTOSI?

Keskustelemme mielellämme kanssasi digitaalisen muutoksen toteuttamisesta yrityksessä.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan lisää, jätä meille yhteydenottopyyntö alta. Olemme sinuun yhteydessä, että pääsemme keskustelemme kanssasi ajatuksistasi ja tavoitteistasi.  Jos tämän pohjalta koette palvelumme hyödylliseksi, voimme sopia palaverin yhteistyön käynnistämiselle.