Palvelumme

Next Peak on toimisto, joka keskittyy muutos- ja brändiprojektien toteuttamiseen yrityksissä. Toteutamme muutoksia kokonaisuuksina tai osina aina strategisesta suunnittelusta toteutukseen.

Olemme monitieteellinen tiimi, josta löytyy henkilöitä aina ekonomista insinööriin ja strategista opettajaan. Projekteissamme on aina mukana taustaltaan ja osaamisalaltaa erilaisia henkilöitä. Tämä mahdollistaa sen, että uusia näkökulmia ja ihmisten käyttäytymismallien ymmärrys voidaan siirtää liiketoiminnan kehitykseen aiempaa paremmin.

Monessa projektissa yhdistämme liiketoiminnallisen muutoksen ja brändin kehittämisen. Liiketoimintaa kehittävät, yrityksen sisäiset muutokset saadaan asiakkaille näkyviksi brändin ja viestinnän avulla. Tällä tavoin panostus brändiin saadaan siirrettyä suoraan yrityksen tulokseen.

 
banner.jpg
 

Strategia

Liiketoimintakentän muutos on jatkuvaa ja kiihtyvää. Tämän vuoksi myös yritysten tulee muuttua ja kehittää liiketoimintaansa jatkuvasti. Muutoksen toteuttamisen haasteena ei usein ole muutoksen aloittaminen, vaan oikean suunnan löytäminen. Autamme sinua muovaamaan liiketoiminnallesi vision ja keinot sen toteuttamiseen. Tarpeesi mukaan joko toteutamme tämän joko kevyesti johtoa haastaen tai laajemmin sparraten.

Digitalisaatio ja digitaalinen muutos ovat kuumimpia aiheita yhteiskunnassamme. Digitaalinen muutos vaatii yritykseltä uskallusta ja perinpohjaista pohdintaa omasta olemassaolosta. Puramme kanssasi digitaalisuuden asiat osiksi ja autamme sinua uskaltamaan. Käytössämme on maailman suurimpien ja edistyksellisimpien yritysten kanssa löydettyjä keinoja digitaaliseen muutokseen. Autamme sinua ottamaan nämä opit käyttöön.


Strategiapalvelumme:

Liiketoimintastrategia
Tuotekehitysstrategia
Myyntistrategia
Markkinointistrategia
Digitaalinen muutos

 
pic_908
 
 
 
kuva_894.jpg
 

Muutoksen toteutus

Mikä alkaa strategiana, jatkuu muutoksen toteuttamisena. Toteutamme liiketoiminnan muutosta operatiivisten toimintojen, asiakaskokemuksen ja liiketoimintamallien saralla. Taustallamme on tuotekehityksen, talouden kuin digitaalisen muutoksen ammattilaisia, jotka pystyvät toteuttamaan haastamaan kehittyneemmänkin yrityksen toimintatapoja.

Autamme toteuttamaan muutoksia monin tavoin aina sparraamisesta käytännön töihin. Näin saamme hyödynnettyä asiantuntijoidemme osaamista sinulle sopivimmalla tavalla.


Muutospalvelumme:

Liiketoimintamallit
Talouden ja rahoituksen konsultointi
Tuotekehitys ja tuotanto
Program- ja projektijohtaminen
Asiakaskokemuksen kehittäminen
Mittarointi, seuranta ja raportointi

 
 
 

Brändi ja markkinointi

Brändi luo yritykselle yhtenäisen ja johdonmukaisen identiteetin ja äänen, joka on linjassa yrityksen vision ja asiakaslupauksen kanssa. Brändi rakentuu logon, värien, kuvien, äänensävyn ja sisältöjen kautta, ja sitä viestitään kaikissa yrityksen ja asiakkaan kohtaamispisteissä. Rakennamme brändejä, jotka on helppo tunnistaa ja ymmärtää. Tämä takaa yrityksen viestin välittymisen asiakkaalle halutussa muodossa.

Toteutamme myös käytännön markkinointia etenkin digikanavissa alkaen markkinoinnin suunnittelusta aina lopulliseen toteutukseen ja analytiikkaan. Markkinoinnin seurannan ja analytiikan avulla markkinoinnin toimintoja ja tulosta voidaan kehittää liiketoimintasi tavoitteiden mukaan.


Brändi- ja markkinointipalvelumme:

Brändistrategia
Visuaalinen identiteetti
Brändin valuaatio
Startupin brändi ja pitchaus rahoittajille
Kriisiviestintä ja -johtaminen
Verkkopalvelut