liiketoiminnan happotesti

 

Autamme pk- ja startup-yrityksiä arvioimaan omaa liiketoimintaa objektiivisesti ja realistisesti. Tähtäämme yrityksen heikkouksien poistamiseen ja pitkän aikavälin kasvun mahdollistamiseen.

Teemme yrityksille liiketoiminnan happotestejä, joissa evaluoidaan yrityksen liiketoiminta kokonaisvaltaisesti. Evaluoinnin pohjalta luodaan käsitys liiketoiminnan vahvuuksista ja heikkouksista sekä suunnitelma, jonka avulla vahvuuksia korostetaan ja heikkouksia paikataan. Saat meiltä käyttöösi talouden, hallinnon, operatiivisen toiminnan, tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän osaajat saman pöydän ääreen testaamaan yrityksesi toimintaa.

 
marvin-meyer-571072-unsplash.jpg
 

Liiketoiminnan happotesti

Liiketoiminnan happotestissä kokeneet ja menestyneet yrittäjät ja liiketoimintajohtajat testaavat liiketoimintaasi. Testaajat haastavat yrityksenne näkemyksen, tunnusluvut ja strategian. Teemme testin pohjalta loppuraportin ja suunnittelemme yhdessä, miten yrityksesi liiketoimintaa voidaan parhaiten kehittää.

Liiketoiminnan happotesti ei ole yritykselle suuri ja raskas sitoumus, vaan toteutamme sen luottamuksella ja toivomassanne laajuudessa. Työ vaatii kevyimmillään 3-6 asiantuntijalta yhden työpäivän, ja syvemmälle pureutuvissa tapauksissa muutaman työpäivän. 

 

 

HERÄSIKÖ MIELENKIINTOSI?

Keskustelemme mielellämme kanssasi liiketoiminnan happotestin toteuttamisesta ja siitä, mitä hyötyjä voimme sillä teille toteuttaa.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan lisää, jätä meille yhteydenottopyyntö alta. Olemme sinuun yhteydessä, että pääsemme keskustelemme kanssasi ajatuksistasi ja tavoitteistasi.  Jos tämän pohjalta koette palvelumme hyödylliseksi, voimme sopia palaverin yhteistyön käynnistämiselle.