Brändi, markkinointi ja viestintä

 

Ajatuksia herättäviä brändejä ja oikeasti tavoitteellista markkinointia. Olemme brändikumppani, jonka kautta saat kaiken tarvitsemasi yrityksen brändiin ja visuaalisuuteen liittyen.

Yhdistämme asiakaslähtöisyyden, yrityksen strategiset tavoitteet ja analytiikan laadukkaaksi strategisen markkinoinnin kokonaisuudeksi. Strategisella markkinoinnilla luodaan yritykselle tarvittava ymmärrys asiakkaista ja markkinasta samalla rakentaen yritykseen asiakaskeskeistä kulttuuria. Asiakasymmärryksellä tuotteiden ja palveluiden oikeanlainen asemointi ja mahdollistetaan markkinoilla menestyminen. Autamme sinua myös brändin rakentamisessa, verkkosivujen toteuttamisessa sekä kriisijohtamisen ja kriisiviestinnän asioissa.

 

PAlvelumme

Brändi

Rakastamme brändejä. Brändin rakentaminen ja tutuksi tekeminen ei ole kuitenkaan helppoa, vaikka ei onneksi rakettitiedettä olekaan. Onnistunut brändi vaatii taustalleen laadukkaan tarinan ja eheän kokonaisuuden, joka kertoo, kuka olet, miten sinut löytää ja miksi yrityksesi tulisi tietää. Rakennammekin brändejä sen pohjalta, mitä arvoa yritys tarjoaa asiakkailleen ja miten se erottuu kilpailijoistaan.

Tarinan päälle rakennamme brändi-identiteetin. Brändi-identeetti ei ole pelkkä nimi tai logo. Oheen kuuluvat brändin erottautumistekijät, kohdeyleisö, viestit, slogan, värit, typografia ja äänensävy. Autamme sinua kaiken tämän viemisessä käytäntöön lähtien mainosten, tuotteiden, toimipaikan, verkkosivujen ja muiden digitaalisten kanavien ilmeestä ja tunnelmasta.

Markkinointi palveluna

Markkinointi ja sen vaatimustaso on muuttunut viimeisen 10 vuoden aika radikaalisti, kun digimarkkinoinnin keinovalikoima on kasvanut kasvamistaan. Digimarkkinointi mahdollistaa ja samalla vaatii myös tulosten seuraamisen ja analysoinnin. Markkinoijalla on myös valittavana jo lähes 7000 erilaista markkinoinnin teknologiaa, joista pitäisi löytää omaan käyttöön sopivat. Tämä kaikki voi aiheuttaa haasteita varsinkin pk-yrityksen resursseille ja osaamiselle, johon pyrimme vastaamaan tarjoamalla markkinointia palveluna.

Markkinointi palveluna tarkoittaa käytännössä sitä, että yritys ulkoistaa markkinoinnin toimintoja, joita toteutetaan palvelumuodossa. Esimerkkejä ulkoistettavasta palvelusta ovat hakukonemarkkinointi, sosiaalisen median mainonta, sisältömarkkinointi tai verkkokaupan/verkkosivujen kävijämäärän kehittäminen.


Markkinointistrategia

Markkinointistrategia on tärkein pohjatyö yrityksen markkinoinnille ja mainonnalle. Markkinointistrategiassa kuvataan, miten markkinoinnin avulla pyritään täyttämään yrityksen tavoitteet. Uskomme, että markkinoinnin tärkein funktio on tukea yritystä sen liiketoiminnallisten ja strategisten tavoitteiden täyttämisessä. Markkinointistrategiaa luodessa määritämme markkinoinnille kohdesegmentit ja keinot jokaisen segmentin tavoittamiseen.

Mitattavuus on historiallisesti ollut markkinoinnille haastavaa, mutta tämä on muuttunut digitaalisuuden myötä. Markkinointistrategiaa laatiessa määritetään markkinoinnille päämittarit sekä rakennamme mittariston, jonka avulla markkinoinnin panos-tuottoa (ROI) voidaan helposti mitata.

Digimarkkinoinnin koulutukset

Toteutamme moderneja markkinoinnin koulutuksia, jotka vastaavat uusiin markkinoinnin osaamistarpeisiin yrityksissä. Markkinoinnin kouluttajamme ovat markkinoinnin asiantuntijoita, jotka tekevät itse jatkuvasti myös käytännön työtä eri yrityksissä. Kouluttajamme ovat Google- ja HubSpot -sertifioituja.

Jokaisen yrityksen markkinoinnissa on omat vahvuudet ja heikkoudet. Tämän vuoksi emme käytä 100 % valmiita koulutuksia, vaan räätälöimme ne asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 


Kriisiviestintä ja kriisijohtaminen

Kriisi on yllättävä tapahtuma, jossa tapahtuu epämiellyttäviä asioita yksilölle, organisaatiolle tai yhteiskunnalle. Mutta mitä organisaatiossa oikein tapahtuu kriisin yllättäessä ja miten kriisiin tulee vastata? 

Kriisiin voi onneksi varautua. Kriiseihin myös tulee varautua, sillä suuren yleisön mielipide ei muodostu itse kriisin, vaan sen hoitamisen kautta. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme ovat varautuneet mahdollisiin kriiseihin sekä pystyvät varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja suojaamaan mainettaan. Kriisi on mahdollista kääntää jopa positiiviseksi, ja hyvin hoidettuna kriisi voi tuottaa jopa valtakunnan laajuista positiivista mainetta.

Verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus

Toteutamme verkkosivuprojekteja, joiden lopputuloksena on kauniit, selkeä ja tavoitteitaan palvelevat sivut. Toteutamme verkkosivut asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Käytämme laadukkaita alustoja, joissa monet komponentit ovat käytössä valmiiksi rakennettuina. Tämän ansioista voimme tehdä laadukasta  kohtuullisilla kustannuksilla.

Verkkopalveluprojektia mietittäessä teemme aina yhdessä asiakkaan kanssa sivustolle perusteellisen tarvemäärittelyn, jonka pohjalta teemme tarjouksen. Näin ollen vältymme rahallisilta ja ajallisilta yllätyskustannuksilta, joita kumpikaan osapuoli ei ole osannut ennakoida projektin alussa.


 

HERÄSIKÖ MIELENKIINTOSI?

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten kaikkea voimme brändien, markkinoinnin ja viestinnän kanssa tehdä.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan lisää, jätä meille yhteydenottopyyntö alta. Olemme sinuun yhteydessä, että pääsemme keskustelemme kanssasi ajatuksistasi ja tavoitteistasi.  Jos tämän pohjalta koette palvelumme hyödylliseksi, voimme sopia palaverin yhteistyön käynnistämiselle.